

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Опитате ли тази рецепта веднъж, по друг начин няма да приготвите тиквички
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Хороскоп за деня – 27 април 2025, неделя
Каква е тайната на шеф Иван Звездев
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка